NIEUW: Boek9 Academy on demand opleidingen

Print this page 04-10-2018
B915511

Boek9 presenteert Boek9 Academy. Onder deze naam zullen on demand opleidingen worden aangeboden. Deze opleidingen zijn een voortzetting van de webinars die Boek9 vanaf 2012 via derden heeft gegeven. Het zelf on demand aanbieden van de opleidingen zorgt voor een hogere technische, maar ook inhoudelijke kwaliteit en zorgt ervoor dat u de opleidingen nu kunt volgen wanneer het ú uitkomt. De opleidingen zijn te volgen via het Vimeo On Demand platform. Een overzicht van alle opleidingen vindt u onder het menu-item "Opleidingen". 

 

IE-update 1e kwartaal 2018

De IE-update van het eerste kwartaal van 2018 is vanaf vandaag te bestellen. In deze IE-update worden de ontwikkelingen binnen het intellectuele eigendomsrecht van het eerste kwartaal van 2018 besproken. De video duurt één uur en staat gelijk aan één opleidingspunt.

 

Bestellen via Vimeo On Demand

De opleiding is hier te bestellen via Vimeo On Demand. U kunt betalen met creditcard of PayPal. Via Vimeo on demand kunt u na betaling de video meteen bekijken, het cursusmateriaal downloaden en de vragenlijst beantwoorden. Na het goed beantwoorden van de vragenlijst ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname.

 

Bestellen op factuurbasis

Indien u liever een factuur ontvangt is dat ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie. 

 

Meer informatie over de IE-update 1e kwartaal 2018 vindt u hier. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe Boek9 Academy on demand opleidingen? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe opleiding beschikbaar is.