NIEUW: Boek9 Academy on demand webinars

Print this page 04-10-2018
B915511

Boek9 presenteert Boek9 Academy. Onder deze naam zullen on demand webinars worden aangeboden. Deze webinars zijn een voortzetting van de webinars die Boek9 vanaf 2012 via derden heeft gegeven. Het zelf on demand aanbieden van de opleidingen zorgt voor een hogere technische, maar ook inhoudelijke kwaliteit en zorgt ervoor dat u de opleidingen nu kunt volgen wanneer het ú uitkomt. De webinars zijn te volgen via Vimeo. Een overzicht van alle opleidingen vindt u onder het menu-item "Webinars". 

 

IE-update 1e kwartaal 2018

De IE-update van het eerste kwartaal van 2018 is vanaf vandaag te bestellen. In deze IE-update worden de ontwikkelingen binnen het intellectuele eigendomsrecht van het eerste kwartaal van 2018 besproken. De video duurt één uur en staat gelijk aan één opleidingspunt.

 

Bestellen 

Bestel de video via dit aanmeldformulier. Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de factuur, een link naar de video en het cursusmateriaal. Na het goed beantwoorden van de vragenlijst ontvangt u binnen drie werkdagen een bewijs van deelname.

 

Meer informatie over de IE-update 1e kwartaal 2018 vindt u hier. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe Boek9 Academy on demand opleidingen? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe opleiding beschikbaar is.