On Demand Webinar: Licenties in Faillissement - 1 opleidingspunt

Print this page 24-05-2019
B915753

Vanaf vandaag is de webinar Wet Licenties in Faillissement hier te bestellen.

 

In deze webinar worden de ontwikkelingen op het gebied van licenties in faillissement aan de hand van de arresten Nebula (IEPT20061103), Berzona (IEPT20140711), Credit Suisse (IEPT20180323) en Curatoren v Verhuurder (IEPT20181109) van de Hoge Raad besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl). De webinar is van academisch niveau en is gericht op IE-advocaten, octrooi- en merkengemachtigden, rechters en praktijkjuristen met een academische vooropleiding. De webinar duurt 1 uur en levert 1 juridisch opleidingspunt op. Op een willekeurig moment in de webinar wordt een codewoord genoemd. Aan het eind van de webinar wordt het vragenlijst wachtwoord getoond. Vermeld het codewoord in de vragenlijst en beantwoord de drie vragen voor het behalen van het opleidingspunt. De webinar is één maand on demand en op elk tijdstip te volgen wanneer het ú uitkomt. 


Prijs: € 79,- ex btw. Bestel de webinar Licenties in Faillissement hier

 

Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de video, het cursusmateriaal en de factuur. Na betaling van de factuur, het goed beantwoorden van de vragenlijst (welke eenmaal kan worden herkanst) en het opgeven van het juiste codewoord ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze webinars? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe webinar beschikbaar is.

 

Meer opleidingspunten nodig? Bestel dan ook een van onze andere webinars.