V.O. verstevigt positie in België

Print this page 03-02-2020
B915956

"Uit het persbericht: Sinds vandaag is Luik toegevoegd aan het kantorennetwerk van V.O. Patents & Trademarks. Samen met haar kantoor in Leuven en de kantoren in Nederland en Duitsland heeft V.O. nu tien kantoren met meer dan 60 specialisten die klanten, variërend van tech-starters tot multinationals, helpen bij het maximaliseren van de waarde van hun intellectuele eigendom. Tevens is V.O. erkend dienstverlener voor Cheques-entreprises en won zij de Best IP advisor: Benelux Silver Award.

 

Het Liège Science park, waar dit kantoor is gevestigd, ligt bij de Universiteit van Luik,. één van de grootste drijfveren achter de technologische industrie in de regio. Het kloppend hart van dit kennisinstituut wordt gevormd door de tal van onderzoekscentra en meer dan 70 spin-offs, waarvan sommige een voortrekkersrol vervullen binnen hun sector.

 

Sinds vorig jaar juni konden deze innovatieve bedrijven uit de regio al terecht op de V.O. ‘meet the expert’-locatie. Op zo’n locatie kunnen geïnteresseerden makkelijk en vrijblijvend binnenlopen voor eenvoudige vragen en praktische tips over octrooien, merken en modellen. “We zagen een sterke groei in het aantal bezoekers die behoefte hebben aan goed advies dat steeds vaker resulteerde in concrete opdrachten.” vertelt Annemie Jaeken, partner bij V.O. Patents & Trademarks. “Door deze vestiging nu als kantoor toe te voegen aan ons netwerk zijn we dagelijks beschikbaar en bieden we het complete aanbod va onze diensten. Waarmee we optimaal kunnen inspelen op de behoefte van de klant in deze regio.”"