Menno Hollander

Print this page

Menno Hollander

M. Hollander, M.Sc.

(Menno)

Octrooigemachtigde

e-mail

Profiel

EP&C

Lange Kleiweg 6-28

2288 GK Rijswijk

Tel: +31 (0)70 414 5474

www.epc.nl

 

Praktijk
Specialisaties: bouw- en installatieproducten, infrastructuur, weg- en waterbouw, algemene energietechnologie, transport- en opslagsystemen, medische apparatuur, medische verpakkingen, boortechnologie, platforms & schepen, consumentenproducten, gereedschappen, verpakkingen, machinebouw, tuinbouwtechnologie, verpakkingen en duurzame energie.
 

Menno Hollander studeerde industrieel ontwerpen aan de TU in Delft en is sinds 2007 aan EP&C verbonden als octrooigemachtigde. Daarvoor werkte hij als octrooigemachtigde in Groningen.

Menno is toegewijd en analytisch, een echte volhouder die de zaak graag vanuit meerdere invalshoeken belicht. “Aan de ene kant kijk je als octrooigemachtigde naar de essentie van een idee. Wat maakt het uniek? Wat kunnen we beschermen? Aan de andere kant moet je op procesniveau het overzicht behouden om tot een optimaal octrooi te komen. Daarvoor is het zaak uitgebreid vragen te stellen aan de uitvinder. Hij heeft de informatie, jij kent de regels. Samen zoeken we naar het evenwicht.”