Christiaan Houben

Print this page
Christiaan Houben

 

C. Houben, M.Sc.

(Christiaan)

Octrooigemachtigde
(managing partner)

e-mail

Profiel

EP&C

Lange Kleiweg 6-28

2288 GK Rijswijk

Tel:+31 70 414 54 72

www.epc.nl

 

Praktijk

Specialisaties: transport- en opslagsystemen, meet- en regeltechniek, automotive, bouw- en installatieproducten, consumentenproducten, machinebouw, medische apparatuur en verpakkingen.
 

Christiaan Houben studeerde werktuigbouwkunde in Delft en is sinds 1999 aan EP&C verbonden als octrooigemachtigde. Hij heeft ervaring met litigation in het buitenland (met name Duitsland en Frankrijk), is leider van een van onze werktuigbouwteams en werkt vooral voor de maakindustrie. Hij is daarbij met name gespecialiseerd in metaal- en kunststofverwerking, machinebouw en regeltechniek.

Met sommige van zijn cliënten werkt Christiaan al sinds zijn eerste jaren hier. Het zijn langdurige samenwerkingen, die voortkomen uit persoonlijk en zakelijk vertrouwen. Christiaan is benaderbaar, analytisch en deskundig, maar ook venijnig als het moet. “Als je goed om je heen kijkt zie je overal octrooien. En de meest triviale uitvinding kan het ei van Columbus zijn. Daarom moeten wij altijd alles van alle kanten bekijken. Zowel bij de aanvraag als bij de handhaving van een octrooi. Want alleen dan blijft je cliënt zijn concurrenten voor.”