Holger Seitz

Print this page

Holger Seitz

H. Seitz, M.Sc.
(Holger)

Octrooigemachtigde
(partner)

e-mail

Profiel

EP&C

Lange Kleiweg 6-28

2288 GK Rijswijk

Tel: +31 70 414 54 74

www.epc.nl

 

Praktijk
Specialisaties: electriciteit, smart gids, avionica, software- en informatietechnologie, elektrotechniek, electronica, mechatronica, meet- en regeltechniek, telecommunicatie en duurzame energie.
.

Holger Seitz studeerde elektrotechniek aan de TU in Delft, en is sinds 2000 aan EP&C verbonden als octrooigemachtigde. Daarvoor was hij onder andere design engineer in de defensie en ruimtevaartindustrie (Delft Instruments), en productmanager in de telecommunicatie-industrie (Ericsson).

Holger is grondig, vasthoudend, bedachtzaam en recht door zee. “Octrooi heeft alles te maken met de techniek, de marktpositie, de commercie en de strategie van een bedrijf. Die verbanden moet je als gemachtigde zien en begrijpen. Net als de menselijke verhalen die overal achter zitten.”

Holger werkt voor cliënten in de high-tech sector, uiteenlopend van start-ups tot grote internationale technologiebedrijven. Hij overziet de behoeften aan octrooi bescherming in elke fase van het bedrijf. Holger heeft cliënten van start-ups tot buy-outs door internationale technologiebedrijven succesvol begeleid.