Marlon Blood

Print this page

 

M. Blood

(Marlon)

Octrooigemachtigde

e-mail

Profiel

V.O. Patents & Trademarks
Rindermarkt 5 (4e verdieping)
80331 München
Duitsland
T +49 89 890 63 69 36

www.vo.eu

Praktijk

Marlon Blood is, voordat hij in dienst trad bij V.O., jarenlang in Japan werkzaam geweest als IE-manager voor een van ‘s werelds grootste ondernemingen op het gebied van de mobiele communicatie. Daar heeft hij ruime ervaring opgedaan met controversiële IE-zaken, waaronder de handhaving en verdediging van octrooien op het gebied van standaardgerelateerde mobiele communicatie, en rechtszaken daarover.

 

Marlon heeft veel expertise in IE-acquisitie, waaronder het identificeren en evalueren van uitvindingen in de voorindieningsfase, en het opstellen en behandelen van octrooiaanvragen. Hij heeft ruime ervaring met optreden bij het EOB in oppositie- en beroepszaken.

 

Marlons huidige praktijk, en zijn eerdere ervaring, bestrijken een breed terrein, waaronder apparatuur en netwerken voor mobiele communicatie, software, lasers, luidsprekers, postverwerkingssystemen, met capsules werkende koffiezetapparaten en visapparatuur. Hij heeft electrotechniek gestudeerd aan de universiteit van Reading, Engeland.