NLO Shieldmark

Print this page

NLO Shieldmark

Anna van Buerenplein 21A
2595 DA Den Haag
Tel: +31 (0)70 331 2500
www.nlo.nl

e-mail

Praktijk

Modellen en merken zijn een waardevol bezit voor een onderneming. Ze versterken het onderscheidend vermogen, zorgen voor meer slagkracht, verstevigen de concurrentiepositie en maken het bedrijf aantrekkelijker voor investeerders. Alle reden om Intellectuele Eigendom een prominente plek te geven binnen de bedrijfsstrategie met ondersteuning van de compleet onderlegde merken- en modellengemachtigden van NLO Shieldmark.

 

NLO Shieldmark is het op één na grootste merken- en modellenbureau en een toonaangevende speler in Europa. Het kantoor maakt onderdeel uit van NLO, waardoor u ook toegang heeft tot de expertise van ruim 50 octrooigemachtigden en kunt vertrouwen op ruim 125 jaar ervaring in het Intellectuele Eigendom.

 

Voor strategische keuzes met betrekking tot uw IE-portefeuille wilt u advies vanuit verschillende invalshoeken. Door de unieke combinatie van octrooispecialisten en modellen- en merkengemachtigden heeft u de beschikking over de juiste kennis en expertises voor ieder IE-vraagstuk. En ontvangt u altijd een compleet strategisch advies.

 

Een actueel overzicht van de merken- en modellen gemachtigden vindt u op https://www.nloshieldmark.eu/nl/adviseurs