Floor Stijns

Print this page

F. Stijns

(Floor)

Merken- en modellengemachtigde

e-mail

profiel

 

AOMB Intellectual Property Consultants

Professor Dr. Dorgelolaan 30

5613AM Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

 

Praktijk

Studeerde Recht & Management aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar zij een interesse ontwikkelde voor het IE vak door de colleges van een bevlogen professor. Haar passie voor het IE-recht heeft zich verder ontwikkeld in Rome, waar zij haar Erasmus heeft gedaan. Daar werd voor Floor duidelijk hoe divers en internationaal het IE vak daadwerkelijk is, iets wat perfect bij haar past! Floor was dan ook verheugd in 2017 aan de slag te kunnen gaan als Merkengemachtigde in opleiding bij AOMB Intellectual Property, waar zij werkzaam is binnen Business unit MKB.

 

Het IE vak vindt zij interessant omdat je veel in aanraking komt met creatieve mensen en inspirerende innovaties. Floor haalt er voldoening uit mensen te kunnen helpen bij het beschermen van unieke ideeën, zodat zij zelf kunnen blijven profiteren van hun eigen succes. De diversiteit aan ondernemers en innovaties binnen Business unit MKB zijn voor haar een grote pré.

 

Collega’s omschrijven Floor als toegankelijk, flexibel en sociaal. Ze beschikt over een uitstekend inlevingsvermogen dat zij wil inzetten om de behoeften van cliënten te kunnen filteren en daar zo goed mogelijk op in te kunnen spelen. Ze is analytisch sterk en heeft een grote passie voor het vak. Het is haar ambitie zichzelf binnen AOMB in de komende jaren te ontwikkelen tot zelfstandig merkengemachtigde.

 

Ook buiten het werk zit Floor niet snel stil en is ze met plezier sportief bezig: hardlopen, fitness of bootcamp. Ze haalt veel voldoening uit een hapje en drankje met vrienden en gaat het liefst op vakantie in Italië. Ook bezoekt ze graag festivals en maakt ze af en toe een weekendtripje.