Joost Nelissen

Print this page

J. Nelissen

(Joost)

Octrooigemachtigde

e-mail

Profiel

AOMB Intellectual Property Consultants

Professor Dr. Dorgelolaan 30

5613AM Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

Praktijk

Een octrooigemachtigde met een behulpzaam karakter en een bovengemiddelde dorst naar kennis. Die combinatie maakt Joost Nelissen uniek. Hij houdt zich het liefst bezig met het tackelen van niet-alledaagse IE-vraagstukken, variërend van de nieuwste technieken tot juridisch-procedureel inhoudelijke vragen bij complexe zaken. Door zijn enthousiasme om ingewikkelde vraagstukken tot de bodem uit te zoeken, zit hij bij veel collega's onder de sneltoets.

 

Vanuit deze drive maakt Joost deel uit van AOMB’s Operational Excellence Center (OEC). Het OEC opereert vanuit de ambitie om te excelleren in dienstverlening, door de kennis en kwaliteit die binnen AOMB aanwezig is te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Op deze manier legt Joost de lat hoog voor zichzelf én zijn collega’s.

 

Naast zijn werk als octrooigemachtigde geeft Joost ook les voor SBO, dit is de stichting beroepsopleiding voor aankomend octrooigemachtigde. Ook is hij gastdocent bij IPKM, voor de Advanced Master in Intellectual Property Law and Knowledge Management. (LLM/MSc).

 

Dat Joost een betrokken adviseur en collega is dat blijkt. Zijn deur staat altijd open voor vragen en
advies, maar ook voor de dagelijkse dosis humor. Kenmerkend voor Joost zijn een groot analytisch vermogen, oog voor detail en een heldere manier van communiceren.

 

Logisch gevolg van alle dorst naar kennis is dat Joost in zijn vrije tijd zijn hoofd graag leeg maakt. Hij zet zijn gedachten dan ook op nul door middel van sportieve activiteiten zoals skiën, bootcamp en badminton.