Shreeshankar Varma

Print this page
 

S. Varma

(Shreeshankar)

Octrooigemachtigde i.o.

e-mail

Profiel

AOMB Intellectual Property Consultants

Professor Dr. Dorgelolaan 30

5613AM Eindhoven

Tel: +31 (0)40 243 3715 

https://www.aomb.nl

ippt.png

Praktijk

Behaalde in zijn geboorteland India een Bachelor in Electrical and Electronics Engineering en een Master in Energy Systems Engineering. Shreeshankar Varma rondde in augustus 2016 zijn studie Advanced Masters in Intellectual Property Law and Knowledge Management af aan de Maastricht University. Een maand later startte hij als octrooigemachtigde in opleiding bij AOMB.

 

Shreeshankar was in India actief als uitvinder en kwam zo regelmatig in aanraking met octrooigemachtigden. Zijn interesse in het octrooivak was snel gewekt. Het werken aan nieuwe technologieën en aan anderen kunnen uitleggen hoe deze technologieën werken, dat is wat het vak voor hem zo aantrekkelijk maakt.

 

Als octrooigemachtigde in opleiding ondersteunt Shreeshankar de octrooigemachtigden met onder andere literatuurstudies, octrooirecherches en zijn vakinhoudelijke kennis op het gebied van elektrotechniek.

 

Collega’s omschrijven Shreeshankar als toegewijd, hardwerkend en vriendelijk. Zijn grootste ambitie is om op korte termijn te starten met de beroepsopleiding tot octrooigemachtigde.

 

Shreeshankar leeft zich graag uit in een potje badminton. Maar ook lezen, reizen en fotografie behoren tot zijn grote passies.