IE-update 1e kwartaal 2018

Print this page

In deze IE-update worden de ontwikkelingen binnen het intellectuele eigendomsrecht van het eerste kwartaal van 2018 besproken door Dick van Engelen (hoogleraar Maastricht University en hoofdredacteur Boek9.nl). Deze opleiding duurt één uur en staat gelijk aan één opleidingspunt. De opleiding is on demand en op elk tijdstip te volgen wanneer het u uitkomt. De video blijft na aanschaf een week beschikbaar. 

 

U kunt de video bestellen via Vimeo On Demand of op factuurbasis. Prijs: € 79,- ex btw.

 

Aan de orde komen onder meer:

IEPT20180308, HvJEU, Doceram v CeramTec

IEPT20180105, HR, Primagaz

IEPT20180119, HR, DCC v Forax

IEPT20180109, Hof Den Haag, Spirits v FKP

IEPT20180220, Hof Den Haag, Arpe v Happy Cocooning

 

Bestellen via Vimeo On Demand

De video is hier te bestellen via Vimeo On Demand. U kunt betalen met creditcard of PayPal. Via Vimeo on demand kunt u na betaling de video meteen bekijken, het cursusmateriaal downloaden en de vragenlijst beantwoorden. Na het goed beantwoorden van de vragenlijst ontvangt u binnen drie werkdagen een certificaat van deelname.

 

Bestellen op factuurbasis

Indien u liever een factuur ontvangt is dat ook mogelijk. Bestel de video via dit aanmeldformulier. Na de bestelling ontvangt u binnen één werkdag de factuur, een link naar de video, het cursusmateriaal en de vragenlijst. Na het goed beantwoorden van de vragenlijst ontvangt u binnen drie werkdagen een bewijs van deelname.

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe Boek9 Academy on demand opleidingen? Schrijf u dan hier in om als eerste een bericht te ontvangen wanneer een nieuwe opleiding beschikbaar is.