Vermelding als IE-Specialisten

Print this page

Voor advocaten en IE-gemachtigden (merken, modellen of octrooien): u vergroot uw zichtbaarheid en vindbaarheid op internet en u sponsort Boek9.nl.

 

Gratis voor sponsors Boek9.nl
 

 

U kunt kiezen uit:
 

(A) Een kantoorvermelding (banner), inclusief kantoorpagina met individuele pagina's voor advocatenkantoren, met de mogelijkheid om te linken naar behandelde zaken, die op Boek9.nl gepubliceerd zijn, of


(B) Alleen een kantoorvermelding (banner). Deze mogelijkheid bestaat voor alle kantoren met advocaten of IE-gemachtigden (merken, modellen of octrooien).

 


-----
 

 

(A) Een kantoorvermelding, inclusief kantoorpagina met individuele pagina's voor advocatenkantoren, merkenbureau's, en octrooibureau's, met de mogelijkheid om te linken naar behandelde zaken. Het kantoorlogo wordt opgenomen op de hoofdpagina en afhankelijk van het type specialist op de overzichtspagina van advocatenkantoren, merkenbureau's of octrooibureau's.

Een kantoorpagina bevat informatie over het kantoor, de IE-praktijk, een link naar de kantoorwebsite en vermeldingen van individuele professionals, waarbij de mogelijkheid bestaat om deze vermeldingen te koppelen aan hun individuele pagina als IE-specialist.  

Die individuele pagina's bevatten informatie over de praktijk van de individuele professional, een link naar de kantoorwebsite en bieden de mogelijkheid om geselecteerde uitspraken te vermelden, met een link naar de publicatie daarvan op Boek9.nl.

 

Hiermee laat u uw zaken voor u spreken en de kantoorpagina's en individuele pagina's vergroten uw zichtbaarheid en vindbaarheid op het internet.
 

De prijs hiervoor is € 450 (excl. BTW) per kalenderjaar (inclusief drie individuele pagina's) voor 1 categorie. De prijs voor een (aanvullende) individuele pagina is € 85 (excl. BTW) per kalenderjaar en € 215 (excl. BTW) voor iedere extra categorie.
 

-----
 

(B) Alleen een kantoorvermelding (banner): het kantoorlogo wordt opgenomen op de relevante pagina met het overzicht van kantoren: advocatenkantoren of merken-, modellen- of octrooibureau's. Het kantoorlogo linkt dan door naar uw kantoorwebsite.

 

De prijs hiervoor is € 450 (excl BTW) per kalenderjaar voor 1 categorie en € 215 (excl. BTW) voor iedere extra categorie.
 

(wijzigingen voorbehouden)

 

Andere mogelijkheden:

 

Adverteren via een banner op de website Boek9.nl


 

__________________________________________________________________________________

De adverteerder staat tegenover Uitgeverij Boek 9 B.V. in voor de juistheid en rechtmatigheid van de advertentie en vrijwaart Uitgeverij Boek 9 B.V. voor alle aanspraken van derden, schade en kosten. Uitgeverij Boek 9 B.V. behoudt zich steeds het recht voor advertenties te weigeren of plaatsing tussentijds te beëindigen, eventueel zonder opgaaf van redenen.

Iedere aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van advertenties of enige op deze website gepubliceerde informatie of het gebruik daarvan - inclusief hyperlinks en achterliggende websites of bronnen - in welke vorm dan ook, is uitdrukkelijk uitgesloten.

Op het plaatsen van een advertentie op Boek9.nl zijn de Algemene Voorwaarden Boek9 van toepassing, die u via aanklikken kunt raadplegen. De verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt conform de Privacyverklaring Boek 9.

(wijzigingen voorbehouden)

Voor meer informatie kunt u ons per mail bereiken.

Uitgeverij Boek 9 B.V.
Postbus 8234
3503 RE Utrecht
[email protected]

Rekeningnr. 61.95.39.984 ABN Amro
KvK 30226743