Arnold + Siedsma

Print this page
Arnold + Siedsma
Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag
Tel: +31 (0)20 333 1433 (advocatuur)
Tel: +31 (0)20 644 4000 (octrooien)
Tel: +31 (0)20 301 3500 (merken & modellen)

www.arnold-siedsma.nl

e-mail

ippt.png

Praktijk
Arnold + Siedsma is een adviesbureau op het gebied van de intellectuele eigendom. Arnold + Siedsma is zo breed dat het meer dan een merken- en octrooibureau alleen is. Wij beschermen naast octrooien en merken ook modellen, technieken, processen en nieuwe producten voor grote en kleine ondernemingen over de gehele wereld.

Arnold + Siedsma is specialist in juridische bescherming van uw intellectuele eigendomsrechten. Van het vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten. Zodat u uw idee of uitvinding in alle vrijheid tot een commercieel succes kunt maken.

De kennis van onze experts strekt zich uit tot alle terreinen van het intellectuele eigendomsrecht: octrooien, aanvullende beschermingscertificaten, merken, auteursrechten, modelrechten, handelsnamen, domeinnamen, databanken, kwekersrecht, farmaceutisch recht en misleidende reclame. Naast adviseren en procederen, houden onze experts zich ook bezig met contracten zoals geheimhoudingsverklaringen en licentiecontracten.

 

Een actueel overzicht van de octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en advocaten vindt u op: https://www.arnold-siedsma.nl/over-ons/de-specialisten