BLONK.NU ZOEKT JURIST

Print this page

 

https://www.blonk.nu/

OVER BLONK.NU | ENTERTAINMENT LAWYERS

Blonk.NU is in 2015 door mr. Stefan Blonk opgericht in Leiden en heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd juridisch advies kantoor op het gebied van muziek en entertainment, dat voornamelijk werkt met 'triple A' artiesten, artist managements, labels, publishers en influencers. Blonk.NU ambieert het 'go-to' business & legal kantoor te worden voor professionals in de entertainmentindustrie en biedt jou een unieke kans om deel uit te maken van deze ambitie.

 

WAT WE ZOEKEN

Voor onze steeds groter wordende lijst van cliënten zijn we op zoek naar een jurist (parttime/fulltime). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren over, opstellen, beoordelen en onderhandelen van allerhande entertainment gerelateerde deals en contracten in de breedste zin van het woord. Je overlegt met onze klanten over bedrijfsstrategie en kansen. Daarnaast werk je nauw samen met de andere juristen van Blonk.NU en hou je de ontwikkelingen in de muziekindustrie goed in de gaten.

 

WIE BEN JIJ?

Je hebt een master Nederlands recht (of bent bijna afgestudeerd). Je bent proactief, houdt van onderhandelen en hebt een uitstekend oog voor detail en de belangen van jouw cliënt. Idealiter heb je een passie voor muziek en entertainment en werk je het liefst in een klein informeel team met korte lijnen en een platte structuur. Tot slot heb je uitstekende Nederlandse en Engelse juridische taalvaardigheden en ben je bereid om evenementen als Amsterdam Dance Event en Eurosonic Noorderslag af te struinen.

 

WAT WIJ BIEDEN

Een unieke kans om je passie te combineren met je opleiding door te werken in een dynamische en uitdagende industrie. Een mogelijkheid om te werken met alleen top-level klanten en als jurist betrokken te zijn bij een veelvoud van wekelijkse muziekreleases. Blonk.NU is een informele organisatie waar je je ervaring en kennis kunt uitbreiden door samen te werken met de besten. En natuurlijk bieden we een marktconform salaris, gebaseerd op je ervaring, en de mogelijkheid om thuis te werken.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan jouw CV en motivatie naar [email protected]