Arnold & Siedsma zoekt Advocaat-stagiaire IE-recht

14-11-2023 Print this page
B916598

Vacature: "Heb jij net je rechtenstudie volbracht met focus Intellectuele Eigendom en/of contractenrecht en wil je jezelf ontwikkelen op dit gebied en ambieer jij een carrière als (IE-)advocaat in Amsterdam in de Rembrandttoren, dan is dit jouw kans om met ons in gesprek te gaan.

Je kunt meteen aan de slag en volgt direct de Beroepsopleiding Advocaten (BA). Je wordt van startende advocaat in drie jaar tijd met Arnold & Siedsma en de BA klaargestoomd tot zelfstandige en ethisch handelende juridisch professional. In deze periode word je zoveel mogelijk ingezet om onze nationale en internationale cliënten bij te staan en opgeleid om een praktijk te gaan draaien. Wij sturen aan op inhoudelijke kennis en commerciële vaardigheden.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze, juridisch uitstekend onderlegde advocaat-stagiaire met gevoel voor commercie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een sterk analytisch vermogen, goede planningsvaardigheden en een klantgerichte instelling. Je hebt humor, overtuigingskracht en je kunt goed samenwerken.

 

Daarnaast beschik je over:

een afgeronde universitaire masteropleiding rechtsgeleerdheid (LL.M);

een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; beheersing van een tweede vreemde taal (Frans en/of Duits) is een pré.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele en informele organisatie. Je komt te werken in een bevlogen team van IE specialisten. We bieden een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden aan, waaronder een goede pensioensregeling, een aantrekkelijke bonusregeling en ruimte voor praktijkontwikkeling.

 

Daarnaast faciliteert Arnold & Siedsma de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar medewerkers via de A&S Academy." 

 

Meer informatie en solliciteren