Benoeming nieuwe partner en counsel Hogan Lovells Amsterdam

Print this page 09-01-2018
B915234

Uit het persbericht: “Hogan Lovells heeft met ingang van 1 januari 2018 Hein van den Bos tot partner en Joke Bodewits tot counsel benoemd.

 

heinvandenbos.jpg

Hein van den Bos (40) is werkzaam binnen de Life Sciences Regulatory praktijk van Hogan Lovells. Hij legt zich toe op Europese en Nederlandse regulering van de Life Sciences sector (geneesmiddelen, biotechnologie, medische hulpmiddelen en levensmiddelen). Hein staat ondernemingen bij op het gebied van onder meer toelating tot de EU markt, compliance, reclame en sponsoring, distributie, parallelimport, prijzen en zorgverzekeringen en medisch-wetenschappelijk onderzoek. Hein is in 2003 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en in 2004 in Internationale Betrekkingen.

De benoeming van Hein past binnen de sterke focus op en expertise in de Life Sciences sector die Hogan Lovells internationaal heeft en past bij de vestiging van de European Medicines Agency (EMA) in Amsterdam als gevolg van Brexit.

 

jokebodewits.jpg

Joke Bodewits (36) is werkzaam binnen de Privacy & Cybersecurity praktijk van Hogan Lovells. Joke houdt zich bezig met alle aspecten van het privacyrecht ("privacy & cybersecurity") en begeleidt bedrijven bij het bepalen en implementeren van privacybeleid. Joke heeft onder andere ervaring met datalekken, e-commerce, profiling, internationale doorgifte van data, online tracking en patiëntengegevens. Naast privacy heeft Joke ervaring met commerciële contracten, vooral op IT gebied. Joke is in 2005 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.”