BourgondIEz 2019, het IE diner van het zuiden

Print this page 07-06-2019
B915766

"BourgondIEz, het IE diner van het zuiden, vindt op 19 juni 2019 plaats in Den Bosch met presentaties van Carreen Shannon (ASML) en Gino van Roeyen (LAWNCH)


De vorige editie van BourgondIEz, hét IE-diner van het zuiden, heeft alle verwachtingen overtroffen. "Het Zuiden" is afgelopen jaar bovendien koploper in economische groei in Nederland gebleven en verantwoordelijk voor een aanhoudende ontwikkeling van nieuwe intellectuele eigendomsrechten. Genoeg reden aldus om een nieuwe editie van BourgondIEz te organiseren voor alle IE-professionals uit "het Zuiden". 
Tijdens de 2019 editie van BourgondIEz is er voor deze professionals weer ruimte voor het leggen en bestendigen van onderlinge contacten, het delen van kennis en het aan elkaar scherpen van de (juridische) zwaarden. Uiteraard mag een bourgondische omlijsting hierbij niet ontbreken. Alvorens het "walking dinner" wordt geserveerd zal Carreen Shannon, Legal Director (IP) litigation & licensing bij ASML, een eerste lezing geven met als titel “Een kijkje in de IP-keuken van ASML” en aansluitend zal Gino van Roeyen, IE-advocaat bij Lawnch een smakelijke afsluiter verzorgen over noemenswaardige anekdotes en opmerkelijke cases uit de recente IE-historie. 

 

BourgondIEz is een spontaan initiatief en is bedoeld voor advocaten, gemachtigden, academici, rechters, bedrijfsjuristen, overheidsdienaren, maar ook studenten met aantoonbare affiniteit met het IE-recht. 

 

Datum: 19 juni 2019 (ontvangst 17.00 uur; aanvang presentaties 17:30 uur).
Locatie: De Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD ’s-Hertogenbosch
Kosten: €85,- excl btw
Aanmelden: www.bourgondiez.nl/aanmelden"