Brinkhof benoemt twee nieuwe partners per 1 januari 2023

01-12-2022 Print this page
B916462

Uit het persbericht: Brinkhof kondigt met trots aan dat per 1 januari 2023 Anke Strijbos en Teun Burgers zijn benoemd tot partners van Brinkhof.

 

Anke Strijbos is advocaat sinds 2011 en vanaf 2015 verbonden aan Brinkhof. Zij is één van de drijvende krachten van het snel groeiende media/platforms team van Brinkhof en is een expert op het gebied van de regulering van online platforms en audiovisueel auteursrecht.

Teun Burgers adviseert over een breed scala aan commerciële contracten, met een bijzondere focus op outsourcing transacties en contracten op het gebied van informatietechnologie en intellectueel eigendom. Teun is sinds 2018 onderdeel van het gespecialiseerde IT/contracting team van Brinkhof en is advocaat sinds 2010. 

 

 Koen Bijvank, lid van het dagelijks bestuur van Brinkhof, zegt: “Wij zijn bijzonder trots en verheugd met de toetreding van Anke en Teun als partners. Zij hebben met elkaar gemeen dat zij scherpzinnigheid met een gezonde dosis pragmatisme weten te combineren en zich richten op onontgonnen vraagstukken (zoals rond de nieuwe DSA-verordening en cloud computing). Met hen als partners zal Brinkhof haar positie als marktleider in de media/platforms- en contracting/outsourcing-praktijken verder versterken. Bovendien krijgt onze partnergroep er twee hele leuke mensen bij.”

 

Lees het volledige persbericht hier