Brinkhof zoekt een Trademarks en Designs specialist (paralegal positie)

Print this page 28-01-2020
B915953

Vanwege de aanhoudende groei van het Trademarks en Designs (TMD) team van Brinkhof, zijn wij per direct op zoek naar een ondersteunende paralegal (m/v). Als paralegal werk je nauw samen met onze merkengemachtigden, maar zal je ook onze advocaten ondersteuning bieden. Je bent onder meer verantwoordelijk voor de administratieve processen voor de registratie van merken en modellen en communiceert zelfstandig met cliënten, officiële instanties en agenten wereldwijd.

 

 

 

Wij zoeken een (aankomende) paralegal die zich zelf herkent in het volgende profiel:

  • je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • je hebt een hands-on mentaliteit en kan snel schakelen;
  • je werkt graag nauwkeurig en systematisch;
  • je kan zelfstandig projecten en werkzaamheden organiseren en coördineren;
  • je hebt een flexibele werkhouding en kan goed omgaan met de afwisseling en dagelijkse druk die onze praktijk van nature heeft;
  • je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen;
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en aantoonbare ervaring met Engelse bedrijfscorrespondentie;
  • je werkt goed in teamverband en hebt een gezonde dosis gezelligheid en humor!

 

Brinkhof biedt jou een leuke afwisselende baan in een informele werksfeer met direct veel zelfstandigheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden (zoals meedelen in onze winstuitkering). In het TMD team zal je ook een uitgebreide opleiding krijgen om je werk goed te kunnen (blijven) doen. Wij zijn een hecht team dat niet alleen hard werkt, maar ook graag samenkomt om ervaringen uit te wisselen, het gezellig met elkaar te hebben en om leuke kantooruitjes te doen.

 

Het TMD team van Brinkhof houdt zich voornamelijk bezig met merken en modellen en heeft zowel advocaten als merkengemachtigden. Het team wordt door gerenommeerde internationale gidsen voor de advocatuur gerangschikt als een van de beste TMD teams in de Benelux.

 

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan je sollicitatie en CV naar jeanette.westerhoven@brinkhof.com.