Damsté zoekt Advocaat-stagiair/advocaat-medewerker IT-recht, IE en privacy

12-04-2021 Print this page
B916170

Vacature: "Gaat jouw hart sneller kloppen van IT-vraagstukken, zoals contractenrecht ten aanzien van IT, procederen over IT projecten en blockchain, bij intellectuele eigendomskwesties zoals merkinbreuken, modelrechten, beschrijvende handelsnamen en artikel 1019h Rv en bij privacyvraagstukken zoals het recht om vergeten te worden?

 

Wie zoeken wij?
Je bent een gedreven advocaat-stagiair of advocaat-medewerker met een aantoonbare affiniteit voor het IT-recht, intellectuele eigendom en privacy. Je hebt passie voor je vak, houdt van het analyseren van complexe juridische kwesties en hebt de ambitie om een topadvocaat- en specialist te worden. We verwachten een nieuwe collega die geen plankenkoorts heeft, beschikt over een stevige basis van het civiel recht, een commerciële instelling en graag in contact is met cliënten. Beslissingen nemen ga je niet uit de weg.

 

Wat ga je doen?
Naast het volgen van de Beroepsopleiding advocatuur bestaan jouw werkzaamheden uit het opstellen en beoordelen van (internationale) contracten, het adviseren van cliënten en het procederen binnen deze rechtsgebieden. Ook is het belangrijk dat je het leuk vindt om te acquireren, lezingen te geven en presentaties te verzorgen voor cliënten. Als je de Duitse en of Engelse taal machtig bent, heb je een streepje voor.

 

Waar kom je te werken?
De sectie IE en IT-recht is ondergebracht binnen de sectie Handels - en ondernemingsrecht in Enschede. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team.  Je krijgt alle ruimte om jouw creatieve ideeën te realiseren. Ondernemen zit in je DNA en dat straal je ook uit!"

 

Lees de volledige vacature hier