DayOne zoekt drie advocaten, mét IE/IT affiniteit

17-09-2021 Print this page
B916246

Uit de vacature: "Ter versterking van ons team en de verdere groei van DayOne zoeken we voor de brede corporate & commercial praktijk: een startende advocaat, een gevorderde advocaat (2-5 jaar ervaring) en (Associate) partner met eigen praktijk. We zoeken frisse, zelfstandige en slimme advocaten die bij ons passen. Die ‘eigen’ zijn en goed zijn in wat wij iedere dag met veel plezier doen: advocatuur bedrijven op hoog niveau. En die mee willen bouwen aan de verdere groei en ontwikkeling van ons kantoor.

 

Startende advocaat en een gevorderde advocaat (2-5 jaar ervaring)

In beide functies draai je volledig mee in de praktijk van DayOne. Daarbij ben je zowel zelfstandig als in teamverband betrokken bij verschillende zaken. Dat kunnen procedures zijn, maar ook M&A transacties, commerciële contracten, arbeidsrechtelijke reorganisaties of IE-adviezen. Je krijgt intensieve begeleiding, een gedegen opleiding en de mogelijkheid je te specialiseren. Verder verwachten we dat je meewerkt aan de verdere uitbouw en groei van ons kantoor, een praktijk opbouwt, communicatief vaardig bent en (mee) op pad gaat als het kantoor of een zaak dat verlangt.

 

(Associate) partner met eigen praktijk

We zijn op zoek naar een (associate) partner met een eigen praktijk. En dan bij voorkeur een specialist in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en/of IE/IT. Uiteraard kunnen rechtsgebieden gecombineerd worden, mits dit aansluit bij ons profiel en onze praktijk. En bij de kansen en uitdagingen die wij zien, vooral ook qua verdere uitbouw en groei van ons kantoor.

 

De reactietermijn voor alle drie de vacatures is uiterlijk vrijdag 8 oktober 2021"

 

Meer informatie over de functies en solliciteren.