De thuiswerkplek van…. Sjors van der Hoeven - Lawfox advocaten

Print this page 15-05-2020
B916049

IMG_9083.jpg

 

De Thuiswerkplek van... Sjors van der Hoeven - Lawfox advocaten

 

Waar

Deze multifunctionele ruimte in het huis bestempelden we al enige tijd als "speelzolder", bestemd voor onze kinderen. Punt van aandacht was dat de kinderen liever op alle andere plekken in en om het huis bleken te spelen dan hier. Er bevindt zich een wasmachine in deze ruimte. Die ook wel eens centrifugeert tijdens calls en video meetings.

 

Aan de muur

Niets te zien aan deze muren - het uitzicht bestaat uit een flinke eik met het bladerdek pal voor de dakkapel. Vanaf deze strategische positie kan ik nauwlettend monitoren of de hier in het zuiden van het land verguisde eikenprocessierups zijn entree in deze boom probeert te maken. De vlammenwerper ligt klaar voor gebruik.

 

Bittere noodzaak

De op de foto zichtbare IPKat komt zo nu en dan hinderlijk voor het scherm liggen, met name wanneer hij meent dat er een bittere noodzaak is om brokjes in zijn etensbakje bij te vullen.

 

Grootste gemis

Wij werkten pre-Corona op ons kantoor veel samen in één ruimte. Even een grapje of lolletje tussendoor is dan snel gemaakt, en een vrijmibo op afstand haalt het niet bij het echte werk. Zoals een wijs voorzieningenrechter ooit eens schreef in een handelsnaamrechtelijk geschil: "Uit een beeldscherm komt geen bier".

 

Ook uw thuiswerkplek laten zien? Stuur dan een foto met een korte beschrijving naar redactie@boek9.nl