Debuutroman Erwin Angad-Gaur: Gardi

Print this page 15-02-2017
B914824

Uit het persbericht: “Onder het half-pseudoniem Erwin Gaur, verschijnt vandaag de roman ‘Gardi’, “een korte roman over obsessie, over liefde en de impact van terreur”. Parallel verscheen ook de boektrailer op YouTube: https://youtu.be/dy0PZR7jvKY

 

(Angad-)Gaur is muzikant, componist/tekstschrijver en bestuurslid van onder meer de Federatie Auteursrechtbelangen, van Ntb/VCTN en Kunsten92 en is voorzitter van Platform Makers. Daarnaast is hij hoofdredacteur van Sena Performers Magazine en van de Ntb Muziekwereld.

 

“Ter geruststelling van sommigen; het is geen sleutelroman over de rechtenwereld,” aldus Gaur grijnzend, “Ik kreeg al bezorgde vragen... Dat de hoofdpersonen een schrijver en een beeldend kunstenaar zijn is niet volstrekt toevallig, maar een verkapte memoires is het zeker niet.

 

Wat het wel is? Een portret van twee mensen vooral. En een verhaal over verdriet.”

Het boek is te koop bij onder meer Bol.com, AKO.nl en bij ‘de betere boekhandel’.

 

Gardi, een korte roman

‘Vrijdag 22 juli 2011. Schrijver Erwin Wesseling ontwaakt in het bed van zijn grote liefde, de jonge beeldend kunstenaar Gardi Wongraven. De brute moorden in Noorwegen, die dag, lijken ongemerkt aan hem voorbij te gaan.

Gevangen door het verleden volgt hij zijn route door de uren, met een eigen, vastberaden doel.

Een korte roman over obsessie, over liefde en de impact van terreur.’

 

Erwin Gaur, GARDI

ISBN/EAN: 978-90-826563-0-5

Prijs: 14,50

 

https://www.facebook.com/Erwin-Gaur-GARDI-803056459833412/

Bestel het boek hier.