Dirkzwager zoekt advocaat-stagiair(e) IE, IT & Privacyrecht

Print this page 12-07-2019
B915805

"IE, IT & Privacy recht. Juridische inhoud. Goed opgeleid worden. Mooie zaken doen. 

 

In verband met uitbreiding van de sectie Intellectuele Eigendom, IT-recht en Privacy van ons kantoor in Arnhem zijn wij op zoek naar een gedreven advocaat-stagiair(e) met een commerciële instelling.

 

Wat ga je doen?
We vinden het belangrijk dat je gedurende je advocaat-stage kennismaakt met alle pijlers van de IE/IT/Privacy sectie en  in brede zin ervaring opdoet. Je gaat dus werken met verschillende collega’s. Jouw patroon wordt mr. Joost Becker, die veel IE-recht doet. [...]

 

Wat kenmerkt ons?
Wij zijn een hecht team van 10 advocaten, een senior juridisch medewerker en het secretariaat met passie voor het vak. De advocaten hebben verschillende aandachtsgebieden, mét overlap maar zonder dat er verkokering optreedt. Samenwerken is voor ons van groot belang, zo willen we verder groeien.

We hebben veel aandacht voor kennisontwikkeling en verdieping en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet, met onder andere wekelijkse gezamenlijke jurisprudentie-, modellen- en themalunches (soms met externe sprekers).

Onze cliëntenkring is zeer divers, uiteenlopend van het MKB tot beursgenoteerde ondernemingen uit verschillende branches, de zorgsector, overheden, IT- en internetbedrijven en onderwijsinstellingen.

 

Wie ben jij?
Heb jij een passie voor IE, IT & Privacyrecht?  Werk jij graag in een hecht team? Ben jij gedreven, zelfstandig en analytisch sterk en blijkt dit uit je studieresultaten? Wil jij met ons bouwen aan onze groeiende sectie? Dan maken we graag kennis met jou! [...]"

 

Lees de hele vacature hier.