EP&C neemt organisatie Oranjeborrel op zich

Print this page 15-03-2019
B915677

EP&C bericht: "EP&C organiseert Oranjeborrel INTA Boston 2019

 

Sinterklaasavond, de Elfstedentocht, haring happen en… het aftrappen van de INTA met de Oranjeborrel. Allemaal typisch Nederlandse tradities waar we trots op mogen zijn en die we in ere moeten houden. Zeker nu Chiever, na 20 jaar organisatie van de borrel, vroeg om het stokje over te nemen. EP&C wil deze mooie traditie in stand houden. Daarom nodigen we jullie van harte uit op 18 mei, van 17:00 uur tot laat. De locatie maken we zo snel mogelijk bekend.

 

Een nieuwe organisator, maar verder een beproefd concept. Ook dit jaar is iedereen uitgenodigd die werkzaam is in de IE. Vrienden en vijanden, concurrenten en collega’s, advocaten en gemachtigden. Er is één vereiste voor toegang: een Nederlands paspoort. Om de organisatie goed te laten verlopen, vragen we jullie om ons te laten weten of je aanwezig bent via oranjeborrel@epc.nl.

 

Wij bedanken Chiever voor het initiëren én maar liefst 20 jaar organiseren van de Oranjeborrel. Een prachtige traditie die we in ons eigen jubileumjaar maar wat graag voortzetten. We hopen jullie te zien op 18 mei en daar het glas te heffen op 20 mooie jaren en een succesvolle INTA.

 

Met vriendelijke groet,


EP&C, Patent Attorneys

 

Hendrik Jan Brookhuis
Christiaan Houben

Walter Hart"