Excursie naar pleidooi in auteursrecht-zaak in Luxemburg UPDATE: GEEN PLAATSEN MEER

Print this page 27-02-2019
B915660

Update 01-03-2019: Er zijn inmiddels geen plaatsen meer. 

 

Dirk Visser: “De bus gaat weer rijden. Op 2 april 2019 vindt in Luxemburg het pleidooi plaats in de Tom Kabinet zaak over de vraag of legaal gekochte / gedownloade e-books tweedehands mogen worden doorverkocht.

 

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2018:3455

 

De sectie IE in Leiden organiseert in verband daarmee weer (voor de vierde keer) een busreis voor belangstellenden.

 

De bus vertrekt op maandag 1 april (eventueel om 12 uur vanuit Amsterdam en) om 13 uur vanuit Leiden. Voor studenten bestaat de mogelijkheid om te overnachten in de jeugdherberg in Luxemburg stad.

 

Het pleidooi is de volgende ochtend om 9.30 uur. Rond het middaguur gaat de bus weer terug. Onderweg wordt er geluncht en tegen de avond zijn we weer in Leiden (of Amsterdam).

 

Voor Leidse studenten is de busreis en de overnachting in de jeugdherberg (in vierpersoonskamers) gratis. Het is ook mogelijk zelf alternatieve accommodatie te regelen op eigen kosten. Andere studenten betalen € 25 pp. (bus plus (eventueel) overnachting jeugdherberg).  Andere belangstellenden betalen € 25 voor de bus en regelen hun accommodatie in Luxemburg stad zelf. Eten en drinken zijn voor iedereen voor eigen rekening.

 

Er zijn momenteel nog 12 plaatsen beschikbaar in de bus en in de jeugdherberg, deelname in volgorde van aanmelding.

 

Aanmelden kan (z.s.m.) bij de reisleider, prof. mr. D.J.G. Visser, d.j.g.visser@law.leidenuniv.nl