Gevorderd Advocaat-stagiair(e) Soft IP

12-07-2021 Print this page
B916210

Vacature: "Ter versterking van de unit Intellectual Property, Media & Technology (IPMT) zijn wij op zoek naar een ambitieuze gevorderd advocaat-stagiair(e).

 

De IPMT praktijk van Hogan Lovells is toonaangevend in Nederland en maakt onderdeel uit van de vooraanstaande internationale IPMT praktijk. Het team adviseert en procedeert op het gebied van het intellectueel eigendoms-, media- en reclamerecht. De soft IP praktijk richt zich in het bijzonder op het merkenrecht, auteursrecht en reclamerecht. Zowel in Nederland als internationaal werken we persoonlijk en intensief met elkaar samen in een informele sfeer.

 

 

We zoeken een enthousiaste teamspeler die de Beroepsopleiding (bijna) heeft afgerond, een passie voor de soft IP praktijk heeft en daarin wil doorgroeien. Iemand die het beste uit zich zelf wil halen, proactief is en in oplossingen denkt. De kandidaat heeft een scherp analytisch vermogen, is nauwkeurig, heeft uitstekende sociale vaardigheden en een commercieel gevoel. Initiatief en flexibiliteit behoren tot je kernkwaliteiten."

 

Meer informatie en solliciteren via deze link.