Hogan Lovells versterkt Amsterdamse praktijk met IE partner

Print this page 07-05-2019
B915740

Uit het persbericht: "Samantha Brinkhuis (35) versterkt per 1 augustus a.s. als partner de toonaangevende Intellectueel Eigendom, Media en Technologie praktijk van Hogan Lovells in Amsterdam. Zij maakt de overstap van De Brauw Blackstone Westbroek.

 

Met haar ruime ervaring in de advies-, transactie- en procespraktijk, staat Samantha cliënten bij in zaken waar merken, auteursrechten en ongeoorloofde mededinging centraal staan. Haar expertise omvat eveneens bedrijfsgeheimen, media- en entertainmentrecht, reclamerecht, IE strategie en IE transacties.

 

Burkhart Goebel, hoofd van de wereldwijde IE praktijk van Hogan Lovells: "De komst van Samantha is een belangrijke versterking van onze IE praktijk. Haar reputatie is excellent en haar sector overschrijdende ervaring is voor ons van grote toegevoegde waarde".

 

Samantha Brinkhuis: "Ik kijk er naar uit deel uit te maken van Hogan Lovells, een wereldwijd, prestigieus advocatenkantoor met een omvangrijk en toonaangevend IE team dat mij zal assisteren in mijn wens om voor cliënten de beste oplossingen voor hun juridische uitdagingen aan te dragen"."