Holla Advocaten is op zoek naar een advocaat-stagiair(e) IE, IT & Privacy

Print this page 12-06-2018
B915444

Holla Advocaten: “Binnen ons kantoor werken we in Business Units, ingedeeld per rechtsgebied, met aan het hoofd een Business Unit Coördinator. De advocaten van de Business Unit IE / IT & Privacy zijn ieder gespecialiseerd in één of meerdere gebieden die onder het IE-recht in de brede zin van het woord vallen, zoals het merk-, auteurs-, octrooi-, modellen- en handelsnaamrecht. Zij zijn ook bij uitstek deskundig op het gebied van ICT-recht en nieuwe media. Met hun kennis er ervaring zijn zij thuis in de specifieke procespraktijk van het Intellectuele Eigendom. Deze praktijk kenmerkt zich door snel procederen via kort geding- procedures. Ook het verstrekken van advies vormt een belangrijk onderdeel van de praktijk.

 

Bovendien is een aantal van de advocaten van deze Business Unit bij uitstek deskundig op het gebied van het Privacy-recht. Deze specialisten adviseren onder meer over Privacy en Compliance trajecten.

 

De advocaten die werkzaam zijn binnen de Business Unit IE / IT & privacy vertegenwoordigen een groot aantal nationaal en internationaal opererende bedrijven en instellingen.

 

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiair(e) die een hybride rol gaat spelen in deze Business Unit en die aantoonbare affiniteit heeft met zowel het intellectuele eigendomsrecht als het privacy-recht. Qua door de advocaat-stagiaire te verrichten werkzaamheden, zal de verdeling tussen IE-recht en privacy-recht ongeveer 50/50 zijn.”

 

Klik hier voor de volledige functieomschrijving.