Holla zoekt advocaat-stagiair Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy

Print this page 23-05-2019
B915751

Holla: “Als advocaat-stagiair IE, ICT en Privacy zal je werkzaam zijn in een praktijk met uitdagende vraagstukken, die afkomstig zijn van een grote diversiteit van nationale en internationale bedrijven en instellingen. De advocaten van de Business Unit IE, ICT & Privacy zijn ieder gespecialiseerd in één of meerdere gebieden die onder het IE-recht in de brede zin van het woord vallen, zoals het merken-, auteurs-, octrooi-, modellen- en handelsnaamrecht. Een deel van de advocaten is ook bij uitstek deskundig op het gebied van ICT-recht en nieuwe media. Daarnaast is een aantal van de advocaten van deze Business Unit gespecialiseerd op het gebied van het privacy-recht. Deze specialisten adviseren over privacyvraagstukken en beoordelen onder meer welke stappen bedrijven en instelling moeten zetten om compliant te blijven of te worden.

 

Met hun kennis en ervaring zijn onze advocaten thuis in de specifieke procespraktijk van het Intellectuele Eigendom. Deze praktijk kenmerkt zich doordat er vaak snel wordt geprocedeerd via kort geding-procedures. Maar uiteraard vormt ook het verstrekken van advies een belangrijk onderdeel van de praktijk.

 

Je zult de rechtsgebieden in al haar facetten leren kennen, waarmee jouw leercurve net even wat steiler wordt. Je kunt je optrekken aan onze experts binnen én buiten het vakgebied (we kennen zo’n 20 specialisaties binnen ons kantoor). Daardoor ontwikkel je jezelf als specialist, maar kun je ook goed verbanden leggen met het grotere plaatje. Dat maakt jou niet alleen een betere advocaat. Maar onze cliënten waarderen dit ook enorm!

 

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiair die aantoonbare affiniteit heeft met tenminste een deel van de hierboven genoemde rechtsgebieden en die zich in die rechtsgebieden verder wil bekwamen.”

 

Bekijk de vacature hier.