HOYNG ROKH MONEGIER benoemt twee partners en twee counsels

07-01-2022 Print this page
B916319

Uit het persbericht: "Het toonaangevende Europese IE-recht nichekantoor HOYNG ROKH MONEGIER heeft Michiel de Baat (Amsterdam) en Ivan Dimitrov (Düsseldorf) benoemd tot partner en Carina Höfer (Düsseldorf) en Tim Robrechts (Brussel) aangesteld als counsel. Het Europese team telt nu 47 partners, 7 counsels en meer dan 100 IE professionals in totaal.


Managing partner Benoît Strowel over de laatste promoties: "Het is met trots en vreugde dat we de benoeming aankondigen van Michiel en Ivan als partners en van Carina en Tim als counsels. Alle vier hebben ze een enorme impact gehad op de algemene groei van het kantoor en op ons leiderschap als het “go-to” IE advocatenkantoor in Europa. Gefeliciteerd Michiel, Ivan, Carina en Tim!"

 


- Michiel de Baat, Partner, Amsterdam. Michiel is Europees, Nederlands en Belgisch octrooigemachtigde. Hij is betrokken bij talloze Nederlandse en Belgische octrooi-inbreukprocedures. Zijn kennis van inbreukprocedures gebruikt hij bij de octrooiverlening voor het Europees octrooibureau, alsook in Oppositieprocedures. Met oog voor detail waaronder de commerciële achtergrond van de vinding weet hij als juridisch specialist altijd de beste resultaten voor zijn cliënten te bereiken. Zijn praktijk is in het bijzonder gericht op werktuigbouw, waaronder medische apparatuur, landbouw/tuinbouw, olie (offshore) en automotive.

 


- Ivan Dimitrov, Partner, Düsseldorf. Ivan Dimitrov adviseert en vertegenwoordigt nationale en internationale cliënten op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, met een bijzondere focus op handelsmerken, mededingingsrecht en handelsgeheimen. Hij heeft uitgebreide ervaring in onder meer de biowetenschappen-, consumentenelektronica- en consumentengoederensector.

 

''


- Carina Höfer, Counsel, Düsseldorf. Carina Höfer adviseert en vertegenwoordigt nationale en internationale cliënten op alle gebieden van het intellectueel eigendomsrecht, met bijzondere aandacht voor nationale en grensoverschrijdende procedures wegens octrooi-inbreuk en parallelle oppositie- en nietigheidsprocedures voor het Europees Octrooibureau en het Duitse Federale Octrooigerecht.

 

''


- Tim Robrechts, Counsel, Brussel. Tim’s praktijk beslaat alle gebieden van het intellectueel eigendomsrecht, evenals bedrijfsgeheimen, oneerlijke marktpraktijken en inbeslagnames door de douane. Hij heeft een uitgebreide expertise in octrooigeschillen. Tim vertegenwoordigt nationale en internationale cliënten in diverse sectoren (o.m. life sciences, software, consumentengoederen). "

 

Lees het persbericht hier