IP-kantoor Arnold & Siedsma versterkt European Patent Litigators Network

19-10-2023 Print this page
B916576

Persbericht: "Intellectueel Eigendom (IE) kantoor Arnold & Siedsma versterkt European Patent Litigators Network (EPLN). Met EPLN bundelt een aantal toonaangevende, Europese IE-kantoren de krachten om hun cliënten zo goed mogelijk te adviseren over het nieuwe Unitary Patent (UP) en het Unified Patent Court (UPC) en ze bij te staan als het gaat om UPC-procedures.

 

Het Unitary Patent en het UPC zijn sinds 1 juni van dit jaar een toevoeging op en versteviging van de al bestaande gecentraliseerde Europese patentverlening. 

Michiel Rijsdijk (partner Arnold & Siedsma) over de toetreding tot EPLN:

‘Het Unitary Patent en het UPC zorgen voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen voor onze cliënten bij het valideren van hun octrooien en het beslechten van geschillen in Europa en daarbuiten. De toetreding tot EPLN past uitstekend bij onze ambitie om cliënten zo goed mogelijk te adviseren en bij te staan. Procederen voor het UPC vraagt om zowel een Europees perspectief als kennis van het nationaal recht van de lidstaten. Wij kijken er naar uit om samen met Meissner Bolte, Santarelli en SIB / SIB LEX nieuwe wegen in te slaan op het gebied van patentprocedures.’"

 

Lees het persbericht op de website van Arnold & Siedsma