Judith de Roos gestart bij AOMB

10-11-2021 Print this page
B916299

Uit het persbericht: "AOMB Intellectual property is trots te kunnen vermelden dat Judith de Roos per 1 oktober jl. onze nieuwe collega is geworden.


Judith is gestart als kwekersrechtgemachtigde in onze vestiging Rijswijk. Zij heeft jarenlang gewerkt als jurist bij Plantum, de Nederlandse branchevereniging voor plantveredelingsbedrijven. Daar heeft zij zich met alle aspecten van het kwekersrecht bezig gehouden. Daarnaast is zij sinds 2017 actief als raadslid plaatsvervanger bij de Kamer voor het Kwekersrecht van het Gerechtshof Den Haag.


Vanuit deze juridische achtergrond zal zij zich naast het adviseren op kwekersrechtgebied ook focussen op de bijbehorende licentieproblematiek bij kwekersrechten. Judith heeft een scherp oog voor het belang van de cliënt die zij goed kent vanuit haar netwerk en is in staat juridisch adviezen op begrijpelijke wijze te vertalen naar de praktijk. Haar grote internationale netwerk bij de diverse kwekersrechtinstanties hopen wij ten faveure van onze kwekersrechtcliënten te kunnen inzetten.


Met de komst van Judith is AOMB een ervaren allround kwekersrechtgemachtigde rijker.


AOMB wenst Judith een hartelijk welkom en veel succes!"

 

Het volledige persbericht is hier te vinden.