Kennedy Van der Laan zoekt (Senior) advocaat-medewerker IE & Media

28-05-2021 Print this page
B916188

Uit de vacature: "Voor onze sectie IE & Media zijn wij op zoek naar een gedreven advocaat-medewerker met vijf tot acht jaar werkervaring die toe is aan een horizontale overstap. Het IE-team van Kennedy Van der Laan adviseert over het volledige spectrum van intellectuele eigendomsrechten en procedeert in geval van inbreuk of andere IE-geschillen. Wij ondersteunen (inter)nationale ondernemingen bij het exploiteren en beschermen van merken, technologieën, innovaties en content. Tot onze cliënten behoren de grootste innovatieve spelers wereldwijd op het gebied van fashion & luxury, sport, (social) media, technologie, IT en life sciences, maar wij bedienen ook kennisinstituten en kleinere innovators. Ons IE-team vormt een sectie samen met het mediateam, dat één van de belangrijkste spelers is op het gebied van persvrijheid, internet tussenpersonenrecht, entertainmentrecht en media regulering. Naast de sectie IE & Media hebben we als kantoor gespecialiseerde secties op het gebied van privacy, dataprotectie & gereguleerde markten en IT, waarmee we nauw samenwerken.

 

Jouw rol binnen de sectie is afhankelijk van jouw reeds opgedane werkervaring en jouw ambities richting de toekomst. Als uitgangspunt zijn wij op zoek naar een allrounder die het als een mooie uitdaging ziet om mee te werken in de volle breedte van de praktijk: van advisering over IE strategieën en transacties, het schrijven en uitonderhandelen van complexe overeenkomsten tot het procederen over IE en media gerelateerde geschillen.

 

De sectie IE & Media bestaat uit 11 advocaten, een merken- en modellengemachtigde, een paralegal en drie secretaresses. Binnen de sectie werk je nauw samen met al je andere collega’s. Benieuwd naar jouw nieuwe team? Neem dan eens een kijkje op onze medewerkerspagina.

 

Voor dit team zijn wij ook op zoek naar een (senior) advocaat-medewerker IE met een specifieke focus op Life Sciences & Advanced Technologies.

 

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 200 medewerkers, waarvan ruim 100 advocaten. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten, van startups tot multinationals van naam en faam. Al vanaf de oprichting waren de oprichters vastbesloten om niet ingewikkeld te doen over advocatuur. Vooral dichtbij je cliënten staan, zo helder en kernachtig mogelijk zijn in alle adviezen en werk leveren dat in ruimere zin van betekenis kan zijn voor de samenleving: zo werken wij nog steeds. Het heeft een open, vriendelijke en informele cultuur gecreëerd, waarin hard gewerkt wordt op topniveau, maar tegelijkertijd veel aandacht is voor een gezonde balans tussen leven en werk. Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, dat is zelfs een pré."

 

Volledige vacature lezen en solliciteren kan hier