Kimberley Deutz en Matthijs Schonewille naar Bingh

04-10-2019 Print this page
B915861

Uit het persbericht: “BINGH Advocaten te Amsterdam heeft haar praktijkgroep intellectuele eigendom versterkt met twee ervaren advocaat-medewerkers. Per 1 september jl. trad Kimberley Deutz in dienst. Matthijs Schonewille begon per 1 oktober jl." 

 

 

 

 

Kimberley Deutz is advocaat sinds 2015. Met haar ruime ervaring in de advies-, en procespraktijk, die zij o.a. opdeed bij DLA Piper, zal Kimberley cliënten bijstaan in zaken waar merken- en modellenrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht centraal staan. Haar expertise omvat daarnaast privacy en compliance en advisering op het gebied van commerciële contracten.

Matthijs Schonewille is sinds 2014 advocaat en voorheen verbonden aan de intellectuele eigendom-secties van DLA Piper en Simmons & Simmons. Hij richt zich met name op het adviseren en procederen op het gebied van merken- en modellenrecht, auteursrecht en bedrijfsgeheimen. Daarnaast heeft hij specialistische kennis over douanerechtelijke handhaving van rechten van intellectuele eigendom en parallelhandel

Hetportretbureau_Bingh_Matthijs.jpg