Knijff zoekt Paralegal

Print this page 08-01-2020
B915940

“Knijff Merkenadviseurs is een internationaal opererend juridisch adviesbureau gespecialiseerd in het beschermen van merken, vormgeving en bedrijfsnamen en maakt onderdeel uit van de Knijff Groep. Bij Knijff werken ruim 70 ervaren professionals met eenzelfde passie: merken! Gedreven door deze passie doen wij er alles aan om onze (internationale) klanten zo goed mogelijk te helpen bij de bescherming van hun merken.

 

Dit leuke merkenadviesbureau in Weesp (15 minuten van Amsterdam) heeft momenteel de volgende vacature. Wij zoeken een Paralegal m/v (31 – 38,75 uur).

 

Als Paralegal ben je de spil in een team onder leiding van een Merkenadviseur. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en je bent in staat projecten en werkzaamheden te coördineren binnen het team waarin je werkt.

 

Collegialiteit onderling is essentieel. De werkzaamheden bestaan uit taken zoals het in concept voorbereiden van de rapportages van onze adviseurs, het coördineren van projecten, het mede opleiden van je nieuwe teamleden, het verzorgen van correspondentie met de diverse officiële merkeninstanties en communicatie met onze agenten wereldwijd. Tevens ben je goed in het bewaken van termijnen en het onderhouden van contacten met (potentiële) klanten. […]”

 

Bekijk de vacature hier.