Leeway Advocaten breidt verder uit met Jos Klaus

02-03-2021 Print this page
B916156

Uit het persbericht: "Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Jos Klaus zich als advocaat-counsel per 1 maart 2021 bij Leeway Advocaten heeft aangesloten. Jos is een ervaren advocaat op het gebied van auteurs- en modelrecht, merkenrecht en handelsnaamrecht en heeft veel expertise op het gebied van anti-counterfeiting, online IP-inbreuken en misleidende reclame. Ook adviseert hij regelmatig over complexe IP-gerelateerde overeenkomsten.

 

Jos, die zijn carrière begon bij HOYNG ROKH MONEGIER, komt van het gerespecteerde IE-team bij BarentsKrans, waar hij door de Legal 500 (2020) werd omschreven als "someone to watch for the future" en door de WTR1000 (2021) als een advocaat die "vol potentieel zit en voor niets zal stoppen om een overwinning voor cliënten te behalen". Zijn ervaring strekt zich uit over een groot aantal sectoren, van food & beverages tot media en telecom, elektronica, chemie en tech. Hij heeft een bijzondere interesse voor branches waar innovatief design centraal staat, zoals fashion, architectuur, huishoudelijke artikelen en luxegoederen.

Sinds de oprichting in januari 2017, is Leeway sterk gegroeid om aan de toenemende vraag van zowel bestaande als nieuwe cliënten te kunnen voldoen. In dit kader is de komst van Jos dan ook een mooie volgende stap.

 

In een reactie op de komst van Jos zegt partner Michiel Odink: "Zoals de Legal 500 en World Trademark Review hebben opgemerkt, heeft Jos naam gemaakt als een van de rijzende sterren in de Nederlandse IP-wereld. Wij zijn verheugd dat Jos voor Leeway heeft gekozen om zijn carrière voort te zetten. Wij kijken er ontzettend naar uit om met Jos samen te werken, hem aan onze cliënten voor te stellen en de praktijk verder uit te bouwen."

 

Lees het volledige persbericht hier