Lioc zoekt merkengemachtigde

Print this page 23-01-2020
B915883

"Organisatie

"Wij zijn een moderne en groeiende organisatie met een fijne werksfeer, enthousiaste mensen en een geweldige locatie op Strijp-T in Eindhoven! Goed bereikbaar en gelegen naast het NS station. LIOC combineert de professionaliteit van een groot kantoor met de persoonlijke betrokkenheid en korte lijnen van een klein kantoor. Met een hecht team van tien mensen wordt dagelijks gewerkt aan bescherming van uitvindingen en merken in binnen- en buitenland.

 

Functiebeschrijving

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren merkengemachtigde. Je bent in staat om de merkenpraktijk verder uit te bouwen. Je beheert zelfstandig de merken- en modellenportefeuilles van nationale en internationale cliënten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van een Formalities Officer. Je werkt samen met de octrooipraktijk om cliënten gezamenlijk zo goed mogelijk te begeleiden.

 

Functie-eisen

Je bent slim, commercieel en weet van aanpakken. Accuratesse en organisatorisch vermogen behoren tot je sterke eigenschappen. Je hebt een opleiding Nederlands Recht en/of bij voorkeur de BBM beroepsopleiding doorlopen. Daarnaast heb je minimaal drie jaar ervaring als zelfstandig merkengemachtigde in de zakelijke dienstverlening. Je houdt van hard werken, maar ook van humor en ontspanning. Je weet cliënten en collega’s aan je te binden.

 

Aanbod

Wij hechten veel waarde aan het werkgeluk van onze mensen. Zo staat er een coach klaar om je persoonlijk te begeleiden en zijn er volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen. Met regelmaat worden gezellige borrels en activiteiten georganiseerd en dagelijks staat een gezonde lunch voor je klaar. Ook onze goede werksfeer zal je niet ontgaan. Uit een recent uitgevoerd tevredenheidsonderzoek werd deze met een 8 beoordeeld. Verder zijn we erg flexibel in tegemoetkoming aan persoonlijke wensen, bieden we veel vrijheid van handelen en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Interesse? Stuur een schriftelijke motivatie begeleid met curriculum vitae sturen naar sollicitatie@lioc.nl. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mevr. J. van Gessel via telefoonnummer 040 - 303 21 48. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.lioc.nl. "