LIOC zoekt octrooigemachtigde

Print this page 10-06-2020
B915950

"Organisatie

Wij zijn een moderne en groeiende organisatie met een fijne werksfeer, enthousiaste mensen en een geweldige locatie op Strijp-T in Eindhoven! Goed bereikbaar en gelegen naast het NS station. LIOC combineert de professionaliteit van een groot kantoor met de persoonlijke betrokkenheid en korte lijnen van een klein kantoor. Met een hecht team van tien mensen wordt dagelijks gewerkt aan de bescherming van uitvindingen en merken in binnen- en buitenland.

 

Functie

Je beheert zelfstandig een bestaande octrooiportefeuille met een grote diversiteit aan cliënten, branches en vakgebieden. Onze cliënten vormen een gezonde mix van nationale en internationale bedrijven, variërend van start-ups en MKB-ers tot corporates. Als ervaren octrooigemachtigde omvat je werk alle aspecten op het gebied van IP dienstverlening, zoals het adviseren van cliënten, het opstellen van octrooiaanvragen, het voeren van opposities, het opstellen van geldigheidsopinies, het uitbrengen van freedom to operate adviezen en het bijstaan van cliënten in inbreukprocedures. Daarnaast zal een beroep op jou worden gedaan voor een verdere uitbouw van de portefeuille.

Naast een dynamische vakinhoudelijke functie bestaat de mogelijkheid om te participeren en om deel uit te maken van het management team.

 

Profiel

Voor deze functie kom je in aanmerking als je beschikt over een voltooide opleiding tot octrooigemachtigde, met een affiniteit tot werktuigbouwkunde, natuurkunde of elektrotechniek. Je bent naast Nederlands of Belgisch octrooigemachtigde, tevens Europees octrooigemachtigde. Je hebt een passie voor het vak en streeft naar lange termijn relaties in plaats van korte termijn gewin. Naast de nodige vindingrijkheid en deskundigheid voor het formuleren van octrooiaanvragen en argumenten, beschik je over een ondernemende houding voor het managen en uitbouwen van je eigen praktijk. Je bent een goede gesprekspartner voor cliënten en ziet het als een uitdaging om zo goed mogelijk in hun behoeften te voorzien.

 

Aanbod

Wij hechten veel waarde aan het werkgeluk van onze mensen. Met regelmaat worden gezellige borrels en activiteiten georganiseerd en dagelijks staat een gezonde lunch voor je klaar. Ook onze goede werksfeer zal je niet ontgaan. Uit een recent uitgevoerd tevredenheidsonderzoek werd deze met een 8 beoordeeld. Verder zijn we erg flexibel in tegemoetkoming aan persoonlijke wensen, bieden we veel vrijheid van handelen en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Interesse

Stuur een schriftelijke motivatie begeleid met curriculum vitae sturen naar sollicitatie@lioc.nl. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Mevr. J. van Gessel via telefoonnummer 040 - 303 21 48. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.lioc.nl."

 

Zie ook de PDF-versie van de vacature.