Max Hübner nieuwe Managing Director Novagraaf Nederland

Print this page 03-12-2019
B915913

Uit het persbericht: "Novagraaf Nederland BV heeft een nieuwe Managing Director aangetrokken in de persoon van Max Hübner. Hübner heeft meer dan 20 jaar ervaring in het aansturen van juridische organisaties binnen zowel de publieke als private sector, waaronder PGGM en USG Legal. Hij heeft een grote drive om organisaties verder te professionaliseren en innovatieve klantoplossingen te ontwikkelen. Hübner is per 1 december jongstleden in dienst getreden.

 

“Max Hübner heeft sterke wortels binnen de juridische advieswereld in Nederland en veel ervaring in verandermanagement. Hij is altijd op zoek naar manieren om klanten optimaal te kunnen bedienen, door efficiëntere bedrijfsvoering en innovatieve oplossingen. Ik geloof dat hij de juiste persoon is om de dienstverlening van Novagraaf Nederland naar een volgend niveau te brengen.” aldus Lutgarde Liezenberg, Chief Executive Officer van de Novagraaf Groep.

 

Max Hübner voegt hieraan toe: “Ik ben ervan overtuigd dat cross-functioneel teamwork, persoonlijke betrokkenheid en de bereidheid om te veranderen noodzakelijk zijn voor een optimale professionele dienstverlening. Ik kijk ernaar uit om te kunnen bijdragen aan de verdere expansie van Novagraaf Nederland en hoop de verwachtingen van de mooie klanten en merken in het portfolio te kunnen overtreffen.”

 

Max Hübner volgt Martine Meerkatt op, die fungeerde als Interim Manager, Novagraaf Nederland.

 

Over Max Hübner

Max Hübner (1961) studeerde Nederlands en internationaal recht en bedrijfskunde aan de Open Universiteit. Hij heeft diverse juridische managementfuncties vervuld, onder meer als Directeur Legal en Directeur Zakelijke Dienstverlening bij USG Legal en als Director Corporate Legal and Tax bij PGGM. In zijn laatste functie was Hübner Executive Director Legal Management & Operations bij DPA Professionals."

 

Lees het hele persbericht hier