Merk-Echt neemt Center Tone over

Print this page 13-06-2019
B915769

Uit het persbericht: "Center Tone Consultancy wordt per direct overgenomen door Merk-Echt. Het Bredase bedrijf zet daarmee volop in op online en technologie om ook starters en mkb ondernemers zo laagdrempelig mogelijk te helpen hun merken te registreren, te bewaken en te handhaven. 

[...]

Aan de transactie liggen uiteenlopende argumenten ten grondslag. Center Tone signaleerde dat de taken van een merkenbureau een specialisme is dat zich - zowel in de breedte als in de diepte - alsmaar door ontwikkelt. Er komt steeds meer bij kijken om je klanten optimaal van dienst te zijn. Merk-Echt vult Center Tone daarin zeer goed aan. Reden waarom Jacqueline van der Sluis, directeur en oprichter van Center Tone, heeft besloten de krachten te bundelen met Merk-Echt. “Het is echt een enorme versterking van kennis en kunde. Dit biedt nieuwe mogelijkheden en kansen voor onze klanten en onze collega’s.” 

 

Center Tone staat bekend om haar duidelijke website om met name starters aan hun eerste merkrechten te helpen. Dit gebeurt met veel persoonlijke aandacht en dat heeft inmiddels geleid tot een grote diversiteit aan klanten. Merk-Echt richt zich meer op het ontzorgen van grotere ondernemingen en mkb ondernemers door niet alleen merken te registreren maar ook veel aandacht te geven aan bewaking en handhaving van IE-rechten. Zowel op marketing als op uitvoerend niveau biedt de krachtenbundeling legio kansen. “Wij gaan er samen alles aan doen om de customer journey van alle typen klanten nog sneller, eenvoudiger en prettiger te laten verlopen”, zegt Daphine Venselaar die als COO van Merk-Echt de tijdelijke rol van integratiemanager op zich heeft genomen. 
[...]"

 

Lees het volledige bericht hier.