Michiel van Ast treedt als partner toe tot Leeway Advocaten

21-04-2021 Print this page
B916174

Uit het persbericht: " Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Leeway Advocaten per 1 april 2021 is versterkt met Michiel van Ast als partner.

 

Michiel van Ast is een ervaren technologie-advocaat met een focus op digitale transformatie en commercial contracting. Hij ondersteunt cliënten onder meer bij grote IT projecten, waaronder outsourcing, het inkopen en implementeren van SaaS- en cloudoplossingen, het managen van software- en datalicenties en het ontwikkelen van op maat gemaakte IT-oplossingen. Michiel heeft ook veel ervaring op het gebied van regelgeving en compliance inclusief privacy en cyber security.

 

Michiel begon zijn carrière bij het internationale advocatenkantoor Hogan Lovells en werkte daarna inhouse bij, onder andere, een telecomstart-up, Capgemini, Philips, T-Mobile, Tommy Hilfiger, Canon en ASML, voordat hij het boutique technology kantoor Grasp mede-oprichtte. Zijn trackrecord van recente projecten is indrukwekkend en bestaat onder meer uit het ondersteunen van een Nederlandse overheidsinstantie bij een gecompliceerde aanbesteding voor een HR cloud oplossing, het runnen van een internationale business process outsourcing voor een toonaangevend FMCG-bedrijf en het adviseren van een toonaangevende bank bij een internationaal outsourcing- en cloud service integratieproject.

 

(...)

 

In een reactie zei oprichterster en partner Marga Verwoert: "Michiel is een zeer getalenteerde TMT-specialist die gespecialiseerde kennis combineert met de juiste soft skills om de doelstellingen en belangen van cliënten te begrijpen en scherp te anticiperen op problemen voordat ze zich überhaupt voordoen. We zijn erg trots dat we Michiel in ons team mogen verwelkomen."

 

Lees het volledige persbericht hier