Nieuwe partners bij V.O. Patents & Trademarks

01-04-2021 Print this page
B916167

VO_partners_groot

 

Uit het persbericht: "Per 1 april 2021 zijn drie nieuwe partners toegetreden tot V.O., te weten octrooigemachtigden Jasper Groot Koerkamp, Frits Michiels en Bart Jan Niestadt.

 

Voordat Jasper Groot Koerkamp in 2015 bij V.O. kwam, werkte hij enkele jaren als in-house IP counsel in Frankrijk, waar hij verantwoordelijk was voor de octrooistrategie van de business unit mobiele communicatie van NXP. Frits Michiels werkt sinds 2006 bij V.O., na een lange wetenschappelijke carrière bij kennisinstituten en biotech-ondernemingen. Bart Jan Niestadt werkte enige jaren in de telecommunicatie-industrie voordat hij in 2001 het octrooivak binnenstapte. In 2011 trad hij als octrooigemachtigde bij V.O. in dienst.

 

Over V.O.

V.O. Patents & Trademarks is een van de grotere dienstverleners binnen Europa op het gebied van octrooien en merken, Meer dan 60 specialisten ondersteunen klanten, variërend van tech-starters tot multinationals, bij het maximaliseren van de waarde van intellectuele eigendom. V.O. heeft expertise en ervaring in de Chemie, Life Sciences, Engineering en Hightech & Electronics. Met negen kantoren in Nederland, België en Duitsland opereerts V.O. in een wereldwijd netwerk van professionals."

 

Lees het persbericht hier.