NLO verwelkomt vijf nieuwe Geassocieerd Partners

Print this page 06-01-2020
B915936

Uit het persbericht: "Den Haag, 3 januari 2020 - NLO, een van de grootste adviesbureaus voor het Intellectuele Eigendom in Europa, heeft octrooigemachtigden Marta Alvarez Guede, Aleidus van ’t Hof, Willem Niesing, Willemijn Gommans en merken- en modellengemachtigde Peter Simonis met ingang van 1 januari 2020 benoemd tot Geassocieerd Partner. Deze vijf gelijktijdige benoemingen vormen een unieke gebeurtenis in het ruim 130-jarig bestaan van het kantoor. Zij weerspiegelen de succesvolle groei van de afgelopen jaren en de ambitie om voorop te blijven lopen in een snelgroeiende markt.

 

Managing Partner René van Duijvenbode over de benoemingen: “Geassocieerd Partners nemen een belangrijke plaats in binnen ons kantoor. Ze leiden teams, beheren key accounts en coachen junior collega’s. De vennoten van NLO zien veel potentie in deze groep talentvolle gemachtigden. Ieder van hen heeft op het eigen vakgebied in de afgelopen jaren zijn of haar sporen verdiend en heeft een succesvolle eigen praktijk weten op te zetten. Wij zijn vol vertrouwen dat deze nieuwe Geassocieerd Partners een impuls geven aan onze strategische doelstellingen en een inspiratie zijn voor hun collega’s.

 

Tot Geassocieerd Partner zijn benoemd:

· Marta Alvarez Guede, Europees octrooigemachtigde

· Willemijn Gommans, Nederlands en Europees octrooigemachtigde

· Aleidus van ’t Hof, Nederlands en Europees octrooigemachtigde

· Willem Niesing, Nederlands en Europees octrooigemachtigde

· Peter Simonis, Benelux en Europees merken- en modellengemachtigde

 

Over NLO

NLO behoort met 70 octrooi- en 15 merken- en modellengemachtigden tot de grootste adviesbureaus voor de Intellectuele Eigendom in Europa. NLO versterkt en beschermt de innovaties, merken en modellen van haar klanten. Het klantenbestand beslaat zowel multinationals als grote en middelgrote Nederlandse, Belgische en internationale bedrijven, onderzoeksinstellingen en overheidsorganisaties. NLO heeft vestigingen in Den Haag (hoofdkantoor), Amsterdam, Ede en Eindhoven en in België in Gent en Mechelen. www.nlo.eu

 

Persoonlijke profielen van de benoemde gemachtigden zijn te vinden op https://www.nlo.eu/nl/experts."