Octrooigemachtigden Ben Brigou en Brigit den Adel benoemd tot Geassocieerd Partner bij NLO

21-12-2023 Print this page
B916622

 

 

 

Uit het persbericht: "Geassocieerd Partners nemen een belangrijke plaats in bij NLO. Zij zetten zich actief in voor de ontwikkeling van NLO, beheren belangrijke klanten en coachen junior collega’s. Zowel Ben Brigou als Brigit den Adel hebben hun strepen verdiend en met succes hun octrooipraktijk uitgebouwd”, aldus René van Duijvenbode, Managing Partner van NLO.

 

Ben Brigou reageert op zijn benoeming: “Ik ben vereerd over deze benoeming en de erkenning van de mooie ontwikkeling van NLO in België. Ik wil de komende jaren verder focussen op de uitbouw van ons team in België, met aandacht voor lokale partners en klanten. België is hét chemie- en life sciences land bij uitstek. Wij zullen hier dus ook verder op inzetten als een van de speerpunten voor ons team in België.”

 

Brigit den Adel zegt over haar benoeming: “Ik ben verheugd over mijn benoeming tot Geassocieerd Partner door de vennoten van NLO. Ik kijk uit naar de voortzetting van mijn inzet voor het succes en de groei van NLO, en natuurlijk voor onze cliënten. Mijn waardering gaat uit naar degenen die me gesteund hebben tijdens mijn traject hier naartoe. Ik kijk uit naar de kansen en ontwikkelingen die de komende jaren zullen brengen.”

 

Lees het volledige persbericht hier