Persbericht: "Le Poole Bekema verrijkt met nieuwe partner Laura Broers en advocaat Ron Lamme"

18-02-2021 Print this page
B916152

"IE- en mediarecht specialist Laura Broers (34 jaar) maakt per 1 februari de stap als partner van Le Poole Bekema. Advocaat Ron Lamme (29 jaar) komt per diezelfde datum het team versterken met zijn ervaring op media- en ICT recht."

 

Uit het persbericht: "Laura zal met haar nieuwe stap verbreding en verbinding in het kantoor brengen. “We kijken met open blik naar branche vreemde ontwikkelingen. Dat helpt ons een tunnelvisie te voorkomen en zodoende relevant te blijven voor onze cliënten. Een cliënt kiest steeds vaker voor een persoonlijke en praktische aanpak waarin vanuit vertrouwen vaak de beste oplossingen komen”. Laura mag als specialist IE- en mediarecht de landelijke dagbladen en diverse omroepen tot haar cliënten rekenen.


Bekema en Broers zitten niet stil want ze hebben hun team direct versterkt met twee nieuwe teamleden waaronder aanwinst Ron Lamme afkomstig van Boekx en RTL. “Met Ron als specialist op het snijvlak van media- en ICT recht halen we veel aanvullende kennis en bovenal een flinke dosis ambitie binnen” aldus Anne Bekema, partner. “Le Poole Bekema sluit met haar kennis en mensen aan bij de tijdgeest en de snelheid van ontwikkelingen in de mediabranche. Ik kijk er enorm naar uit om met dit leuke team dat stapje vooruit te blijven lopen” aldus Ron. Berna Moman gaat per 1 maart met haar KPMG ervaring aan de slag als office manager om de interne structuur van het kantoor verder te verstevigen.


Anne is verheugd met Laura als haar kersverse partner en de nieuwe collega’s. De onderneemsters zijn er dan ook klaar voor. “Het voelt als een frisse start met deze nieuwe posities. Zo creëren we ruimte om onze plannen voor de toekomst van het kantoor verder vorm te geven. We kijken nu al weer uit naar ons jaarlijks mediacongres waar we hopelijk iedereen weer live ontmoeten”. Het congres staat gepland voor september 2021."

 

Lees het volledige persbericht hier.