Ploum zoekt Advocaat-medewerker Intellectuele Eigendom

29-11-2021 Print this page
B916302

Uit de vacaturetekst: "Als advocaat-medewerker Intellectuele Eigendom werk je zelfstandig maar ook samen met een geïntegreerd team van gedreven advocaten en merkengemachtigden aan uitdagende zaken voor mooie nationale en internationale cliënten! Onze ideale kandidaat is een teamspeler, slim en bereid om hard te werken en heeft een pragmatische aanpak. Je bent flexibel, communicatief sterk en staat stevig in je schoenen.

 

Jouw talenten
Je bent op een prettige manier ambitieus. Je bent in staat om snel tot de kern van de zaak door te dringen en om je theoretische kennis om te zetten in pragmatische oplossingen. Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en bezit een proactieve houding. Dit kun je ook omdat:

  • je een afgeronde master-opleiding rechten hebt, plus een afgeronde beroepsopleiding;
  • je tenminste beschikt over 4 à 7 jaar werkervaring op het gebied met het intellectueel-eigendomsrecht;
  • je een prettig persoon bent en middenin de wereld staat;
  • work hard, play hard, je aanspreekt;
  • je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

 

Ons aanbod

We bieden een zelfstandige, uitdagende en interessante functie met een gevarieerd takenpakket. Je werkt samen met enthousiaste kantoorgenoten in een open, succesvolle en inspirerende werkomgeving. Wij vinden het heel belangrijk dat onze mensen zich willen blijven ontwikkelen. We bieden daarvoor ook volop kansen. Voor de permanente educatie hebben wij bijvoorbeeld samen met vooraanstaande professionals cursussen ontwikkeld die je op de hoogte houden van recente ontwikkelingen binnen het vak, daarnaast organiseren wij commerciële vaardigheidstrainingen en trainingen om jouw soft skills te ontwikkelen. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan commissies om je breder te blijven ontwikkelen.

We werken hard, maar we organiseren ook veel sociale activiteiten voor onze mensen. Er is daardoor goede onderlinge sfeer en samenwerking.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week."

 

Meer informatie en solliciteren.