Ploum zoekt: Advocaat-Stagiair(e) Intellectuele Eigendom

11-11-2021 Print this page
B916301

Uit de vacaturetekst: "Ben jij een ambitieuze starter en wil jij aan de slag als advocaat? Dan maken wij graag kennis met jou. Als advocaat-stagiair(e) Intellectuele Eigendom werk je samen met een geïntegreerd team van gedreven advocaten en merkengemachtigden aan uitdagende zaken voor mooie nationale en internationale cliënten! Onze ideale kandidaat is een teamspeler, slim en bereid om hard te werken en heeft een pragmatische aanpak. Je bent flexibel, communicatief sterk en staat stevig in je schoenen.

 

Uitdagende IE praktijk
De advocaten bij Ploum adviseren en procederen over de volle breedte van het intellectuele-eigendomsrecht voor (internationale) cliënten en werken daarin samen met buitenlandse advocatenkantoren. Onze cliënten, variërend van multinationals tot start-ups, hebben vooral veel te maken met namaak, parallelhandel en het kopiëren van vormgeving van producten. Daarnaast staan wij veel cliënten bij rondom het beheer van merken en modellen, marketing, reclame, domeinnamen en productontwikkeling. Voor onze cliënten doen wij zaken bij de rechter, de officiële merkeninstanties en de Reclame Code Commissie.

 

[...]
 

Ons aanbod

Je maakt deel uit van het team Intellectual Property & Information Technology. Het is een hecht team met passie voor het vak. Samenwerken is voor ons van groot belang, zo willen we verder groeien.

We bieden een zelfstandige, uitdagende en interessante functie met een gevarieerd takenpakket. Je werkt samen met enthousiaste kantoorgenoten in een open, succesvolle en inspirerende werkomgeving. Wij vinden het heel belangrijk dat onze mensen zich willen blijven ontwikkelen. We bieden daarvoor ook volop kansen. Voor de permanente educatie hebben wij bijvoorbeeld samen met vooraanstaande professionals cursussen ontwikkeld die je op de hoogte houden van recente ontwikkelingen binnen het vak, daarnaast organiseren wij commerciële vaardigheidstrainingen en trainingen om jouw soft skills te ontwikkelen. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan commissies om je breder te blijven ontwikkelen.

We werken hard, maar we organiseren ook veel sociale activiteiten voor onze mensen. Er is daardoor goede onderlinge sfeer en samenwerking.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week."

 

Meer informatie en solliciteren