Ploum zoekt merkengemachtigde

Print this page 06-03-2019
B915667

Ploum bericht: " Voor onze sectie Intellectual Property & Information Technology (IP & IT) zijn wij op zoek naar een merkengemachtigde met enige ervaring. Is voor jou verstand van zaken ook meer dan juridische kennis? Ben je een aanpakker, maar vind je het ook leuk je inhoudelijk te verdiepen?  Dan maken wij graag kennis met jou.

 

Het IP-team levert juridische bescherming om de intellectuele eigendom van onze cliënten veilig te stellen. Denk hierbij aan model- en merkbescherming, domeinnamen en auteursrecht. Daarnaast geven wij advies om ervoor te zorgen dat de marketing en after-sales van onze cliënten goed geregeld zijn. Dit doen wij voor cliënten in Nederland, maar voor het overgrote deel ook voor cliënten in het buitenland. Wij beschikken over een betrouwbaar en breed agentennetwerk en werken dagelijks samen met andere advocaten, merkengemachtigden en dienstverleners in vele landen wereldwijd. Bij ongeoorloofde handelspraktijken staan wij onze cliënten bij in procedures voor de rechter, de Autoriteit Consument en Markt, of de Reclame Code Commissie.

 

Meer dan vijf jaar biedt Ploum, naast “litigation”- ook “prosecution”-diensten aan.  Merkengemachtigde en advocaat werken zij aan zij voor cliënten in binnen- en buitenland en worden daarbij op een professionele wijze administratief ondersteund. World Trademark Review schreef recent over Ploum: “Ploum is a one-stop trademark shop that prioritises giving personal attention to clients and building long-lasting relationships”.

 

Jouw talenten

Je bent ambitieus en in staat om scherpe analyses te maken. Je verwezenlijkt je doelen door aan te pakken, kansen te zien en elke uitdaging aan te gaan. En je komt daarbij met de juiste argumenten en weet te overtuigen. Dat kun je ook omdat je:

- een afgeronde masteropleiding Nederlands recht hebt;
- je bij voorkeur de BBMM-opleiding succesvol hebt afgerond;
- tenminste twee jaar werkervaring hebt als merkengemachtigde;
- een hands-on alleskunner bent en je bent handig met IT-systemen;
- communicatief vaardig bent, praktisch ingesteld, presentatievaardig en je staat stevig in je schoenen;
- zowel schriftelijk als mondeling uitstekend kunt argumenteren en overtuigen;
- oplossingsgericht en creatief bent in het zoeken naar antwoorden;
- je uitstekend weet uit te drukken in het (juridisch) Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift. [...]"

 

Lees de hele vacature hier